2015. április 21., kedd

Hirdetés 


Szabó Zsófi mindenhogy gyönyörű. A dzsungelben láttuk smink nélkül, aztán most kirakott magáról egy profi képet. Azt azonban nem lehet állítani, hogy nincs a fotók között különbség.
Írja a kiskegyed című napilap. Az én személyes véleményem az, hogy nem csúnya egyáltalán, de a smink iszonyú erejét méltán példázza Ő is.
Sebestyén Balázs, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője nem győzi eleget dicsérni a szereplőket, hogy milyen fantasztikusan néznek ki. Háááát..., a körülményekhez képest biztosan, de némelyiküket lehet, hogy nem ismernénk meg, ha festetlen arccal mennének el mellettünk az utcán. Sok mindenre nem jó a Celeb vagyok, ments ki innen! műsora, de arra mindenképpen, hogy a szereplőket olyannak láthatjuk, amilyenek, vagy legalábbis úgy, ahogyan ritkán. Gondolunk itt a viselkedésükre, érdekes megfigyelni, hogy az éhezés, a hideg, a félelem és az összezártság mit hoz ki belőlük. Szabó Zsófi például biztosan veszített néhány rajongót az elmúlt napokban, az viszont vitathatatlan, hogy az ő arca a legvállalhatóbb smink nélkül is.

Smink nélkül, natúr így fest Zsófika


Komment van

Olvasóink

Jogvédett tartalom. Üzemeltető: Blogger.

Címkék

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *