2015. március 10., kedd


Bizonyára mindenki tudja már, hogy nincs annyi termőföld, mint amennyi élelmiszert előállítanak az emberek táplálására a gyárak, cégek. Akkor hogyan oldják meg, hogy mégis minden termékből roskadozik a multik polca?
Sajnos többféle módon manipulálják a zöldségek, és gyümölcsök állapotát. melynek két célja van. Az egyik, hogy minél kevesebb idő alatt be lehessen szüretelni, a másik pedig, hogy minél tovább maradjon kívánatos a kinézete, hogy megvegyék az emberek.
Erre kétféleképp lehet rávenni a gyümölcsöket, zöldségeket.
Vegyszeres vízzel locsolják őket, amely vegyszer felszívódva a gyümölcsbe, vagy zöldségbe egy olyan hatást vált ki, amely során a víz teljesen a gyümölcsök rostjaiban reked, és nem képes eltávozni onnan a felesleges mennyiség, így kerek, nagy, roppanós és lédús gyümölcsöket lehet a vásárlók elé tolni, azok pedig viszik, mint a cuktor, hisz jól néz ki.
A másik amikor egy bizonyos eritrozin B nevű szerrel, amelyet gyakran használnak a cukrász szakmában, mint ételszínezéket, amelyről kiderül, 1990-ben, hogy annyira rákkeltő hatású, hogy 10 patkányból, 8 rákos lett tőle.
Hiába van tiltóslistán az eritrozin, mégis trükkösen megoldják a gyárak, hogy bemárthassák a zöldségeket, gyümölcsöket ebbe a méregező szerbe.
Még annyit szeretnék leírni, hogy jó étvágyat mindenkinek, aki még mindig a multiktól vásárol, és nem őstermelőktől veszi a házi gyümölcsöket, zöldségeket.


Komment van

Olvasóink

Jogvédett tartalom. Üzemeltető: Blogger.

Címkék

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *